Halusin kokeilla pääsiäskakkuun kaulia ite tehtyä suklaamassaa. Tein massan Fazerin sinisestä ja glukoosista.. siis aluksi. Huomasin, että glukoosia ei ollutkaan mulla tarpeeksi nuin isoon massamäärään. Lisäsin hitusen vettä massaan, sitte vähä tomusokeria.. Lopulta lisäsin sekaan valkosta sokerimassaa ja sain kuin sainkin hyvän makusen ja kaulittavan suklaakuorrutteen. Eli suosittelisin kaikille vastaavasta haaveileville että teette suklaamassan glukoosipurkin ohjeen mukaan (esim. 100g suklaata, 50g glukoosia) ja sekoitatte sen sokerimassaan. Muutenkin kannattaa mielestäni ihan rohkeasti aina kokeilla näitä eri massoja sekaisin :) Valkoset koristeet on valmista valkosuklaamassaa.

 

 

Kakku ei oo kauheen iso, kokosin sen pellille paistetusta pohjasta leikaamalla eri kokosia munan muotoisia osia. Kostutin pohjan kevyesti ananaspurkin mehulla. Välissä on hedelmäinen täyte:

1prk sitruuna tuorejuustoa

1prk Flora Vispiä vaahdotettuna

1prk ananasmurskaa

1prk persikka-banaanisosetta

 

Hyvää pääsiäistä kaikille! :)