697780.jpg
Kuva on taas niin epäselvä värien suhteen ku olla ja voi, mutta parempakaan en saanu otettua. Alan täsä toistaa itseäni, aina samaa herkkua pikkasen eri muodossa. On ollu niin kiire niin oon vaan pelannu varman päälle ja tehny itelle sitä minkä hyväksi tiedän :) Tämä on siis muuten samanlainen ku aikasempi kunigatarherkku, mutta pohjana on murotaikinastaleivospohjia murustettuna (käytin ylimääräset bebepohjat tähän), täytteessä on tällä kertaa 2liivatelehteä, tuli parempi. Pinnalle tein hyytelösokerista kiilteen ja lisäsin vadelmat siihen suoraan sekaan. Taaskaan ei kauaa nokka tuhissu kun tämä oli hävinnyt jääkaapista.. :P

Joo, nyt on tosiaan ollu niin säpinää ettei oo ehtiny mitään erikoisia kakkuja väkerrellä, vaikka haluttaski. Ideoita kehittyy päässä koko ajan, saa nähä koska pääsee totetuttaan :)
Huomenna menemme häihin, ylihuomenna lähetään aamusta aikasin reissuun, joten ei ihan heti oo tulossa uusia juttuja näillä näkymin. Älkää lukijat kuitenkaan kadotko kokonaan, vielä tänne palataan uusia juttuja väkertelemään :)