574954.jpg
Oon tässsä koittanu muutamana päivänä Aatun päiväunien aikaan aina tehä muutamia kukkia valmiiksi viikoloppua varten. Tässä siis ruusuja, neilikoita ja "jotain gerberoita tai krysanteemeja", mitä ne nyt kenenki mielestä muistuttaa. Noiden neilikoiden suhteen en oikein tiijä mitä teen. alunperin oli ajatus maalailla vähä sitte noita reunoja jollain värillä että sais aidomman näköset, mutta en tiijä uskallanko tarttua siveltimeen kun nyt on viime päivinä ollu taas rähmäkäpälä päällä.. Tunnistasko nuo kuiteski ilman väriä?
Tässä alempana sitte taas jotain pikkukukkia vaan ja päivänkakkaroita, sekä pari kallaa kokeilun vuoksi ku jäi massaa pikkulöntti. Noita pitäs ajan kans tehä vielä joskus.
Kukat on siis pääosin marsipaania, päivänkakkarat on sokerimassaa, samoin kallat.
574959.jpg

Sitte oli vuorossa mun kovan onnen suklaakokeilut.. Näissä meni nyt kaikki vöhä pieleen, mutta tiijän että nämä voi onnistuakki, oon näitä muotteja aikasemminki käyttäny. Noissa koristelaatoissa oli pinnalla jotain sameaa(?), vaikka käytin Fazerin Blockia, ja menin varovasti pyyhkiin sitä, lopputulos oli vielä pahempi. Pitää toivoa että peittyy jotenki tekstin alle sitte.
574961.jpg
Sydämet onnistu ihan ok, ei mitään suuria vaikeuksia, mutta lahjapaketit jouduin ekanaki tekemään Aatu sylissä ja sitte lopulta ku laitoin niitä jääkaappiin niin hupsista vaan- keikahti koko muottti ympäri ja puolet suklaista oli jääkaapissa ja lattialla. No tekevälle sattuu. En tiijä leviskö nuo värit siinä rytäkässä vai oliko ne jo huonosti alunperin. Näitä on  kuitenki ihan kiva tehä jos saa käyttää kahta kättä :)
574962.jpg