Tässä nyt se eilinen tiramisu. Täytyy sanoa että oli aivan masokistista tehdä tuota, sillä se on NIIIIN hyvää ja nyt en saa sitä ite etes syödä :( 
Tätä on niin helppo tehä ja tosiaan on niin syntisen hyvää (ainakin mun mielestä)
Tein nyt tämän 24cm:n irtopohjavuokaan (reunoille ensin leivinpaperia), siihen tuli näistä määristä aika soppeli sekoitus:

300g Tiramisukeksejä (Ladyfinger/Savoiardi)
400g Mascarponea
2 munaa
n. 1dl tomusokeria
n. 2 kahvikupillista kahvia

-Täytteen voi tehdä joko "oikein" eli erottamalla valkuaiset ja keltuaiset ja vatkaamalla erikseen vaahdoiksi. Minä oikasen ja vatkaan ensin munat ja tomusokerin vaahdoksi, lisään sitten vaan mascarponen joukkoon ja sekotan tasaseksi.  Mun mielestä lopputuloksessa ei ole mainittavaa eroa, makuun se ei vaikuta ainakaan.Munia voi laittaa useammanki, riippuen siitä kuinka jämäkän täytteestä haluaa. Tuosta tuli aika paksua, laitoin siihen sitte vielä mauksi pari ruokalusikallista kahvia.
-Pohjalle ladotaan puolet kekseistä, kostutetaan hyvin kahvilla. Päälle puolet täytteestä. Sitten taas keksejä, kostutus ja loput täytteet päälle. Ihan viimeiseksi sihdataan päälle kaakaojauhetta (sitä oikeaa). Tämä kaakaojauhe kannattaa lisätä aina syötävälle osalle juuri ennen suuhun laittamista, se menee jääkaapissa muuten märäksi.
-Täähän on parhaimmillaan kun on saanut ainaki 5-6 tuntia kostua jääkaapissa. Mielellään sais olla seuraavaan päivään, mutta eipä oo koskaan ite malttanu niin kauan oottaa :)