Päätin Alman synttäreille vihdoin testata tätä Maku-lehdessä kerran ollutta ohjetta. Kaprikset jätin ohjeesta pois, ja tein vain puolikkaan annoksen. Käytin yhteen kerrokseen 9 viipaletta paahtoleipää. Käytin valmista tsatsikia, oli aika löysää, ehkä saisi olla hieman jämäkämpää tavaraa..

Tässä alkuperäinen ohje, löytyy myös täältä.

 

 

80 palaa

800 g moniviljapaahtoleipäviipaletta
2 kpl kurkkua
1/2 tl suolaa
1 kg tsatsikia
200 g kylmäsavustettua poroa

Kostutus
3/4 dl kasvislientä
1/4 dl sitruunamehua

Koristeluun
1 dl ruohosipulia
1/4 kpl kurkkua
3 rkl kapriksia
1 tl roseepippuria

 

Näiden jälkeen ei tarvi vampyyrejä pelätä