Oli tuossa menneellä viikonlopulla yhet kolomikymppiset vietettävänä..

Tarjolla oli (ainakin nämä):

-lahjapaketti -kakku

-kirsikkapuu -kakku

-valkosuklaa-mustikka minimuffinit

-tiramisu

-liikennemerkkisuklaat

-mansikkaleivokset (munaton, unohtui tietenkin kuvata..)

-liikennemerkki -voileipäkakut

-savunauta-aurajuustopiiraset

-kinkkujuustopasteijat (unohtu kuvata)

 

täytekakut:

Halusin alunperin tehä kyllä toisenlaisen tästä kakusta, mutta kaikkien olosuhteiden pakosta tästä tuli tämmönen tällä kertaa. Vaalea sokerikakkupohja, välissä hedelmäinen täyte (appelsiinituorejuustoa, persikkaa, persikka-banaanisose, kermavaahtoa..) ja päällä sokerimassaa kaikki. Helminauha lyheni uhkaavasti, kun pikku apulaiseni halusi vähän maistella

 

Tämäkin kakku typistyi koristelultaan kiireessä, mutta tuli mielestäni hyvä näinkin. Kakussa on tumma sokerikakkupohja ja välissä mansikka hyydykejauheesta tehty täyte valkosuklaalla höystettynä. Päällä taas kaikki sokerimassaa. Kukille kävi vähän sama kohtalo ku helmille..

 

Valkosuklaa-mustikka minimuffinit:

Kuvassa ei näy nuo maailman ihanimmat muffinivuoat. Mukavia pikkunapsittavia nämä. Ohje sama, jolla aikasemminki oon tehny. Koristelu valkosuklaakermavaahdolla ja marsipaaniruusulla

 

Liikennemerkkisuklaat:

Fazerin sinistä ja valkosuklaata, maistuu aina yhtä varmasti

 

Liikennemerkki -voileipäkakku:

Kasattu pyöreään vuokaan Reilu täysjyvävehnäpaahdosta. Välissä on kinkkua, tuorejuustoa, kurkkusalaattia, majoneesia, mausteita.. Päällä on vohvelikuva, joka vähä reikiinty ku oli juuttunu toisen samanmoisen kuvan kanssa kiinni, mutta eipä maku siitä kummennu..

 

Savunauta-aurajuustopiiraset:

Osaan tein pohjan ite, osaan käytin valmista piirakkataikinaa kaupan pakastealtaasta. Täytteenä savunautaa, aurajuustoa, juustoraastetta, kananmunaa ja ranskankermaa.

 

Jäi tosiaan kuvaamatta osa tarjottavista, kiirekiirekiire.. Suurin osa tais kuitenki tulla kuvattua.

 

Kiitos ,jotka ystävällisesti autoitte näiden tuhoamisessa