Tein piiitkästä aikaa voileipäkakkua broilerin makuun.. viime kerrasta on aikaa melkein 7 vuotta! Aina vaan tulee tehtyä samaa lihakakkua nykyään ja alkaa jo kyllästyttää. Tämä maistui hyvältä, vaikka koristelu meni ihan mönkään jo siit alkaen että kaupan vihannestiskillä kaikki haluamani raaka-aineet olivat täyttä p:tä (harvoin niin suututtaa kaupassa ku eilen) enkä enää muualle ehtiny kauppaan.. Ja loppujen lopuksi tuli niin kiire koristella että kirjamelllisesti lätkin vaan noita tuohon päälle. Mutta joo, kakun sisälmys:

1pkt Reilu täysjyväpaahtoa (leikkaa reunat pois ja kostuta palat lihaliemellä)

400g hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita

1pkt tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)

1prk ranskankermaa

n.2/3 tuubia kevytmajoneesia

n.1/3 tuubia voileipäpikkelssiä (käytän yleensä Rainbowta, hyvä hinta-laatusuhde)

fetajuustoa

currya

tomaattia

 

Kuorrutteeseen laitoin majoneesia, smetanaa ja tuorejuustoa, maustoin vähä currylla, pippurilla ja yrttisuolalla