No niin kaikki ihanat ihmiset jotka jaksatte täällä vierailla, on taas aika kiittää teitä. Kaksi vuotta sitten otin ensimmäiset haparoivat askeleet oman blogin osalta. Aatu oli tuolloin saanut nimensä viisi päivää aikaisemmin, ja kun mietin blogin nimeä niin tämä vaan tupsahti mieleen. Sittemmin Aatu on saanut pikkusisko Alman, ja olen miettinyt pitäisikö muuttaa blogin nimeä. No, en oo vielä keksinyt mitään tilalle joten tällä jatketaan toistaiseksi.

Olen aina tykännyt leipomisesta, mutta tämän blogin myötä harrastus on todella saanut vahvan otteen. Harmi ettei aikaa ole toteuttaa kaikkia päähänpistoja (vai onkohan se hyväki asia), mutta aina välillä pitää jotain saaha kahvipöytään itelle ja muillekki.

 

Nyt haluaisin teiltä lukijoilta jonkin ehdotuksen. Millaisen kakun haluaisit nähdä Aatun apajilla? Anna ehdotus, toteutan sen parhaalla osaamallani tavalla (pidätän tietenkin oikeuden olla tekemättä mahdottomia ehdotuksia) ja otan kuvat vaihe vaiheelta. Eli jos haluat saada vinkkiä johonkin aihekakkuun niin tässä voi olla tilaisuus saada apuakin :)

Ja vastanneiden kesken arvotaan nämä:

Suklaasiirtokuva-arkki, Rainbow Dustin hopeista kimallejauhetta, Snowflake -sävyinen kimalletomuväri ja pullo helmiäissuihketta!

Voit toki osallistua arvontaan jättällä muunkin kommentin, jos et keksi mitään ehdotettavaa.

Arvonta-aikaa on helmikuun loppuun :)

 

Edit: En vastaa tarkotuksella näihin kommentteihin tässä vielä, ettei sitte arvontaan tuu mukaan omia kommentteja vahingossakaan :) Arvonnan päätyttyä sitte enemmälti koontia teidän jo tähän mennessä runsaista ja mielenkiintosista ehdotuksista :)