"Muistojen kirjasta, ristiäispäivä"
2036636.jpg
Tämä kakku mua harmittaa niin paljo... tai siis nuo reunat. ku pursotin liian isolla tyllalla mutta ei stä oikein voinu enää korjata.. tuli siis paksummat koukerot ku mitä aattelin eikä kermalla oikein siisitiä jälkeä saanu noin isolla reikätyllalla. Värit näyttää vähä huonosti taas kuvassa, mutta päällys on shamppanjan väristä sokerimassaa, reunoilla flora vispi samaan sävyyn ja helmiäissuihketta lisäksi. Ruusut vaaleanpunaiset, lehdet kultaiset ja perhoset helmiäisvalkoiset. Täytteenä mitäps muuta ku mansikkarahkaa :)

Ja sitä suklaaunelmaa:
2036634.jpg
Tuntuu ettei mitään juhlia enää tuu vietettyä ilmän tätä kakkua, mutta se vaan on niin hyvää.. :) PInnalle kävi joku ihmeellinen juttu. Päällystin kakun jo myöhään lauantai-iltana, ja sunnuntaiaamuna pinta oli halki :0 Koska reunaki oli jo paikallaan, en alkanu tehä uudestaan vaan ajattelin että kun se kohta syödään kuiteski niin olkoon menneeksi. Reunus on vaaleanpunaista (ei näy hyvin taaskaan kuvassa värit) valkosuklaata suklaakuviolla.

Lakkakermakakkua
2036632.jpg
Äitini teki myös tämän lakkakakun, mieheni mielestä sitä oli pakko saada :) Minä tein vain nuo suklaaperhoset koristeeksi tähän