Tämä oli toinen puolikas kakusta jonka tein itelle joku aika sitte. Otin sen pakkasesta ja koristelin Aatun serkkupojan synttäreille itelle kahvipöytään.
 
Eilen alotin banaanikokeilun, koitan eka kestääkö Aatu sitä mun kautta. Tämmmösen kinuskibanaanihyydyketortun tein itelle makeannälkään:

Kinuskista tuli aika tönkköä, puhuin puhelimessa sitä keitellessä ja tais mennä vää yliajalle. Mutta hyvää oli kuiteski maultaan :) Täytteeksi olin aatellu laittaa Gogreenin vaniljakastiketta ja banskua, mutta mulla ei ollu ku sitä vispiä niin laitoin sitte sitä. Täytettä jäi reilusti yliki, mutta näin sen tein:
1prk Gogreen vispiä
2-3rkl Keijua (sinistä)
pikkusen fariinisokeria (maun mukaan, ei kauheesti ettei tuu liian makeaa)
1 iso banaani
2 liivateleteä
Vatkasin rasvan eka ja sitte lisäsin vispin, vatkasin vaahoksi. Sitte fariinisokeria, maistelu. Banaania. Maistelu :) Lopuksi liivatelehet koko ajan sekoittaen. Täytteestä tuli miedon makkuista, banaania vois siis lisätkki. Laitoin sitte eka puolet täytteestä keksimurupohjan päälle ja viipaloin väliin yhen banaanin ja kaadoin loput täytteet. Päällimmäisesksi keittelin kinuskin:
1dl Gogreen vispiä
0,75dl fariinisokeria
1rkl sinistä Keijua
Mietin että ton kinuskin ois voinu lisätä tuohon täytteeseenki ja koristella sitte banaaniviipaleilla ja laittaa kiilteen päälle, mutta nyt vähä laiskotti ja tällä tavalla sai yen kattilavaiheen pois :)