Sain pari viikkoa sitte tilauksen Nasukakusta 7-vuotiaan tytön synttäreille. Halusin tehä erilaisen ku aikasemmin, ja kun viimeaikoina on tullu maalailtua niin halusin myös kokeilla jotain muuta. Tämä menetelmä on esitelty Cake Centralin sivuilla (buttercremellä). Leipuri Hiivatti tätä käytti kermavaahto+muut aineet yhdistelmällä, ja minäkin päädyin kokeileen kermavahdolla, jota terästin vaniljacremejauheella ja tuorejuustolla. Kuvan piirsin leivinpaperille, käänsin ympäri ja tein ääriviivat ja väritin. "Maiseman" sitte lisäilin vapaalla kädellä (ja sen huomaa). Mietin että tuliko tästä liian värikäs, mutta koitin miettiä että 7-vuotias tyttö saattaas kuiteski tykätä väreistä, miten muut luulette?
627456.jpg
Muuten tämä onnistu melko hyvin, mutta sitte kakkua nostellessa alko halkeila yhestä kohasta.. se näkyy tuossa just Nasun kohalla. Siinä on myös semmonen "hyppyri". Nämä jäi kyllä harmittaan.. Reunojakaa ei voinu pursottaa ku ei ois enää mahtunu kakku laatikkoon :/
627457.jpg

Piti tehä toinenki kakku äkkiä ku ekaksi unohin tehä tosta isosta gluteenittoman. Hokasin kyllä sitte että en ois voinu noita koristeitakaan käyttää siihen. Joten tein 2 munan kakun gluteenittomana Nasun kuvalla, samalla tyylillä siis:
627505.jpg

Molemmissa kakuissa on välissä mansikoita ja valkosuklaakermaa, päällä Flora Vispi. Isossa kakussa lisäksi koristeet siis marsipaania ja sokerimassaa.

Tein vielä pilven muotosen koristeen johon kirjotin sankarin nimen, mutta jätin hänen valittavaksi lattaako kakkuun sitä vai ei.

Toivottavasti sankari tykkäs ite kakuista, HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SANNA!