534798.jpg
Huomenna oon taas vuotta vanhempi ja viisaampi(?), joten pari kakkua piti tekasta jo tälle päivälle että sai kuttua sukulaisia kylään :)
Taas tein tätä alunperin Vilijaanan blogista bongattua kääremallia, nyt kylläkin vähä isomman, eli 16 palalla (viimeksi 12 palalla).
Yleensä lihakakkuun laitan joka toisen kerroksen tumma leipää, joten tässä tein nyt tämmösen shakkiruuturatkaisun:
534793.jpg
Tämän päälle sitte levitetään täyte (300g palvikinkkkua, 150g maustettua tuorejuustoa, voileipäpikkelsiä ja majoneesia):
534794.jpg
Sitte kääritään kuten kääretorttu rullalle ja jääkaappiin yöksi maustumaan.
534796.jpg
Seuraavana päivänä kuorrutus (esim. 200g tuorejuustoa tai sulatejuustoa, 1dl kermavaahtoa, majoneesia) ja koristelu.
534802.jpg
Voileipäkakkua ei oikein voi tehä koskaan liikaa. Tämäkin oli taas aika pieni.. Mutta näitä sais kyllä samalla vaivalla tehtyä hyvin kaksiki, jos vaan mahtuu johonki :)
Vertailun vuoksi laitan viimevuotisen kakun tähän:
395594.jpg
Eikä tuossakaan kauaa nokka tuhissu ku se oli jo syöty :)