543382.jpg
LISÄYS: Nyt kun kakku on tullut lähes kokonaan syödyksi, on vielä tähdennettävä että makua siis tosiaan kehuttiin ja tästä tykättiin. Täytyy kokeilla tuolla isommalla liivatemäärällä kyllä pian uudestaan :)

Näin voi käydä ku alkaa kokeileen jotain (mutta pakkohan sitä joskus on kokeillakki). Tämä kakku ei onnistunu ulkonäöllisesti ihan niinku piti, mutta makua kyllä kehutiin siitäkin huolimatta :)
Laitoin liian vähä liivatetta, joten laitan nyt tähän ohjeen jolla sitä kannattaa yrittää. Ohje on Tupperin reunavuokaan (vai mikä sen virallinen nimi on.. kakkutaso?), elikkäs aika iso satsi.

Pohja:
1pkt Rainbow suklaatäytekeksejä (niitä Domino-kopioita)
juoksevaa margariinia
Ite hienonnan keksit Tuppeirn pikakokilla, joku vastaava vehe kuitnekin varmaan toimii yhtä mainiosti. Kun keksit on muruina, lisää vähä juoksevaa margariinia, esim. sunnuntai, sanoisinko 1-2rkl. Ei tarvi kauheesti sillä tuo keksien täyte kuitenki antaa jo siihen rasvaa ja kosteutta. Sulatin vielä vähä valkosta suklaata (pari riviä) ja valuttelin nauhana pohjan päälle sine tänne.

Sitte täyte:
3munaa
1,5dl sokeria (osan korvasin mansikkatomusokerilla)
500g Mascarponea
2 dl kermavaahtoa
5 liivatelehteä (pehmennä ja sekoita kuumaan vesitilkkaan)
0,5l mansikoita (pyöräytin jäisenä hakkelukseksi pikakokilla)
n.100g tummaa suklaata raastettuna/vuoltuna..
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää mascarpone ja kermavaahto, sekoita tasaiseksi. Lisää liivate ohuena nauhana sekoittaen koko ajan. Lisää lopuksi mansikkahakkelus ja suklaa, älä sekoita enää vatkaimella. Kaada vuokaan hyytymään, useamman tunnin ajan saa hyytyä, mielellään vaikka yön yliki.

Minä laitoin tähän siis vaan 3liivatelehteä, eikä oikein tarpeeksi jämäkkää tullu. vissiin nuo mansikat sen verran löysyttää, ku ei yleensä mascarpone+munavaahtoon tarvi liivatetta (ks. tiramisu).