543380.jpg
kaikista nopein näitä on tehä valmiista lehtitaikinalevystä (semmosesta isosta siis), mutta voi tehä myös pienillä. Ongelmaksi tällä kertaa muodostu tuo sulatejuusto. Oon aikasemmin tehny näitä Mesikämmen nimisellä sulatejuustolla, mutta sitä ei enää oo. :( Nyt pitäski löytää tilalle toinen. Tuo levittyvä Koskenlaskija ei ihan paras ollu, se suli vähä liikaa uunissa, mutta ei kuitenkaan kadonnu niinku jotkut laihemmat sulatejuustot tekis. Täytteeseen voi laittaa kinkun lisäksi myös savunautaa, sillon näistä tulee vielä parempia :)

Tässä kuitenki ohje:
1pkt Myllyn Paras lehtitaikinalevyjä (8kpl)
250g palvikinkkua
1 paprika
juustoraastetta hitunen
ruokakermaa vajaa desi
sulatejuustoa (Koskenlaskija)
Aloita  täytteestä. Hienonna kinkku, paprika sekaisin pikakokilla. Lisää kermaa ja juustoraastetta. Kauli taikinalevyä/levyjä vielä vähä ohkasemmaksi. Pikkulevyjä korkeussuunnassa, niin että saat neliön. Sivele ohuelti sulatejuustoa. Levitä täytettä ohut kerros, rullaa ja leikkaa pötköstä  n.1,5cm levyisiä palasia ja asettele ne  leivinpaperille täyte  ylöspäin (ja myös alaspäin jos tarkkoja ollaan). Voitele kanamunalla, paista 200-225 asteessa n.10min. Nämä on just sellasia kivoja pikkunaposteltavia jotka katoaa yleensä pöydästä nopsaan :)