497831.jpg
Hättäilemällä saa pilattua monta asiaa.. niin myös tämän kakun monta kohtaa, mutta toivottavasti maku ei siitä ole kärsinyt :) Tätä varten tilaamani tarvikkeet ei ehtiny tulla ennen pääsisäistä, jotne piti mennä vielä vanhoilla.. En oo tyytyväinen pursotuksiin, tipusta nyt en ala edes puhumaan. Tein kahvaa koriin suklaasta, enkä malttanu oottaa sen jähmettymistä tarpeeksi joten se sitte hajos :(
Halusin pitkästä aikaa tehä vanhalla reseptilläni suklaakakkua. Tämän kehitin monta vuotta sitte: Pohjana on tavallinen sokerikakkupohja kaakaolla höystettynä. Täytteeksi 4munan kakkuun:
3 junior banaania
2,5dl flora vispiä
4pätkistä
(kostutus maidolla)
Pätkikset murskataan tai raastetaan ja lisätään kermavaahtoon. Pohjan päälle levitetään eka banaanisosetta ja sitte reilu annos pätkiskermaa. Näin siis kahteen väliin. Päällä sitten suklaakerma (voi tehä myös maustamalla kaakaojauheella, ei tuu niin "raskas"). Tästä on kyllä yleensä aina tykätty. Alkuperäisen version mukaan päällä on suklaakuorrutus ja sivuilla kerma.

Ei muuta kuin oikein Hyvää Pääsiäistä!!!